priprema

  1. Meso stavite u posudu. Odvojite koricu s tosta pa je dodajte mesu.
  2. Nasjeckajte čili i peršin. 1 žlicu nasjeckanog peršina stavite po strani, a ostalo dodajte u meso zajedno s čili papričicom.
  3. Zatim dodajte jaje, sol, papar i dobro izmiješajte. Uzimajte po malo smjese od mesa te u sredinu stavite kockice feta sira i oblikujte u okruglicu.
  4. Na ražnjić nabodite po 3 ovako pripremljene okruglice. Pecite okruglice na roštilju 10 minuta sa svake strane.
  5. U međuvremenu operite rajčice i narežite ih na četvrtine. Oljuštite luk i narežite ga na tanke trakice pa ga pomiješajte s rajčicom, preostalim peršinom i fetom.
  6. Salatu začinite limunovim sokom, uljem, solju i paprom. Raspodijelite salatu na tanjure i dodajte ražnjiće.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte