priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Operite i posušite meso. Pržite prsa na vrućem ulju u tavi 3 minute sa svake strane, a zatim začinite.
  2. Stavite u kalup za složenac te pecite 8-10 minuta u pećnici. Skuhajte valjuške u slanoj vodi. Oljuštite i nasjeckajte ljutiku.
  3. Ogulite 1 naranču, filetirajte, razdijelite na komade te sačuvajte sok. Jednu naranču istisnite. Propirjajte kockice ljutike na masnoći od prženja.
  4. Dodajte temeljac i sok od naranče te malo reducirajte. Začinite marmeladom te čilijem, solju i paprom. Dodajte filete naranče.
  5. Pomiješajte škrob sa 1 žlicom vode, dodajte umaku te kuhajte još 2 minute. Očistite salatu, operite i posušite. Pomiješajte je s dresingom. Poslužite sve i začinite.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte