priprema

  1. Rastopite (pačju) mast i u nju dodajte sok i koricu od jedne naranče, sol, papar, nariban svježi đumbir i korijandar.
  2. Tom mješavinom prelijte pačje batake i ostavite ih barem sat vremena da se mariniraju.
  3. Sve zajedno prebacite u pećnicu i pecite na vrlo laganoj vatri, otprilike na 150 stupnjeva dok meso ne bude gotovo.
  4. Ako vam se čini da je pačetina suha, prelijte je s malo vruće vode i stalno podlijevajte uljem (i vodom) od ečenja.
  5. Poslužite uz domaću ‘light’ majonezu koju ćete napraviti tako da žumanjke pomiješate sa senfom, posolite, popaprite i dodate začinsko bilje.
  6. Potom, uz stalno miješanje, dodajte posni sir. Miješajte sve dok ne dobijete glatku smjesu.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte