priprema

  1. Pećnicu zagrijte na 190 stupnjeva. Meso posolite i popaprite. Na štednjaku u posudi za pečenje zagrijte ulje pa na njemu 3 do 5 minuta sa svih strana zapecite komade piletine tako da postanu zlatnosmeđi. Izvadite iz posude i ostavite sa strane.
  2. Potom u posudi za pečenje 2-3 minute propirjajte luk, a zatim dodajte češnjak i pirjajte još 30 sekundi. Dodajte cijele male šampinjone te i njih propirjajte
    2-3 minute. Umiješajte cijele cherry rajčice i lučice te pospite estragonom i dobro promiješajte.
  3. Potom u posudu za pečenje vratite popržene komade piletine te sve stavite peći u zagrijanu pećnicu. Pecite 30-ak minuta, odnosno dok piletina ne bude potpuno skuhana (kad je probodete vilicom, iz nje mora curiti čist sok).

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte