priprema

  1. Narežite peciva na kockice te ih omekšajte u vrućem mlijeku. Oljuštite luk i češnjak, nasjeckajte i propirjajte na 1 žlici maslaca.
  2. Zamijesite luk s mljevenim mesom, teletinom, jajima, senfom, začinskim biljem, začinima i istisnutim pecivom. Zagrijte pećnicu na 170 stupnjeva.
  3. Namastite kockasti kalup (1,5 l) te pospite krušnim mrvicama. Stavite u to pola smjese. Oljuštite kuhana jaja te stavite posred smjese po dužini.
  4. Na to stavite preostalo mljeveno meso, dobro pritisnite, stavite na to komadiće maslaca te kalup prekrijte aluminijskom folijom. Pecite oko sat vremena.
  5. Potom povećajte temperaturu na 200 stupnjeva. Pecite otklopljeno još 15 minuta. Ukrasite po želji.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte