priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 160 stupnjeva. Namočite pecivo u mlakoj vodi. Oljuštite luk, sitno ga narežite i pirjajte na 2 žlice maslaca dok ne postane staklast.
  2. Iscijedite dobro peciva i zamijesite s mljevenim mesom, lukom, jajetom, maslinama, senfom, soli i paprom. Pecite u pećnici na namašćenom limu 45 minuta.
  3. Ulijte temeljac u lonac i kad zakipi, polagano umiješajte kukuruznu krupicu i parmezan. Kuhajte uz miješanje dok ne nastane debela masa.
  4. Dodajte 2 žlice maslaca, posolite, popaprite, začinite muškatnim oraščićem.
  5. Izvadite pečenje iz lima, premažite pripremljenom smjesom i pecite 15 minuta dok ne dobije zlatnosmeđu boju. Pečenje možete poslužiti uz mediteransko povrće.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte