priprema

  1. Operite krumpir te ga kuhajte otprilike 20 minuta u kori. U međuvremenu ocijedite mozzarellu i narežite je na ploškice.
  2. Rajčicu operite, očistite i također izrežite na ploškice. Oplahnite ružmarin pa skinite iglice. Oljuštite i protisnite češnjak.
  3. Jaja razmutite s mlijekom, usitnjenim češnjakom, polovinom kockica šunke i ružmarinom. Smjesu posolite i popaprite.
  4. Pećnicu zagrijte na 200 stupnjeva. Kuhani krumpir ogulite i narežite na ploške. Zajedno s rajčicom i mozzarellom poput crijepa poslažite u namašćeni kalup.
  5. Prelijte smjesom od mlijeka i jaja pa pospite preostalim kockicama šunke i parmezanom.
  6. Složenac pecite u zagrijanoj pećnici 25-30 min i ukrasite svježim začinskim biljem.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte