priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 180 stupnjeva. Operite začinsko bilje. Natrgajte te nasjeckajte pola listića timijana. Pomiješajte ih s maslacem i senfom.
  2. Operite pa posušite pile. Premažite meso s pola mješavine senfa i maslaca, a zatim začinite. Stavite pile na lim s prsima prema dolje u nauljenu posudu za pečenje.
  3. Pecite 60-70 minuta. Očistite povrće. Narežite papriku na trake, patlidžan, krumpir i tikvicu na komade, a luk na ploške. Prerežite ili raščetvorite rajčice.
  4. Pomiješajte povrće, luk, lovor, preostalo začinsko bilje, oljušteni češnjak, sol, papar i ulje.
  5. Okrenite pile nakon 30 minuta pečenja. Premažite preostalom mješavinom maslaca i senfa. Dodajte povrće. Oko 10 minuta prije kraja pečenja uključite gril u pećnici.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte