PRIPREMA

  1. Pomiješajte žumance i senf. Najprije nakapajte malo ulja, a potom u tankom mlazu dodajte ulje te stucite kremastu majonezu. Umiješajte ocat i koncentrat paprike, začinite solju, paprom i šećerom te stavite u hladnjak.
  2. Pećnicu zagrijte na 175 °C. Operite i očistite rajčice, krastavac i rikulu. Protresite rikulu te po potrebi usitnite. Narežite rajčicu i krastavac na ploške.
  3. Zarežite peciva te pecite oko 5 minuta. Operite odreske, posušite i začinite. Stavite brašno na tanjur. Razmutite jaje i mlijeko. Pomiješajte krušne mrvice i lješnjake. Uvaljajte meso u brašno, jaja i mrvice pa ga popržite na ulju. Peciva nadjenite majonezom, povrćem, salatom i odrescima.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte