Iz kulinarskog opusa po uzoru na vrhunske Gourmet recepte, zadnje po redu nam je raskošno jelo bogate arome i fantastičnog okusa. Pogledajte video recept i doznajte kako u woku pripremiti egzotičnu delikatesu od koje će vašim gostima rasti zazubice...

priprema

  1. Pomiješajte sastojke za marinadu, a zatim umiješajte meso, dobro promiješajte i ostavite da odstoji 20-ak minuta. Zagrijte wok i ulijte ulje.
  2. Kad se ulje dobro zagrije (može malo zadimiti) dodajte marinirano meso te ga popržite. Kad dobije lijepu boju izvadite ga i stavite u zdjelu po strani.
  3. Skuhajte rižine rezance prema uputama proizvođača, ocijedite i stavite po strani.
  4. Kad ste sve povrće pripremili i nasjeckali, dodajte ih u nauljeni vrući wok sljedećim redom: dodajte češnjak, zatim luk i papriku, promiješajte minutu.
  5. Dodajte mrkvu i stabljiku celera, promiješajte na kratko. Dodajte soja sos i temeljac, promiješajte, dodajte meso, promiješajte, a zatim mladi luk, bok choy te na kraju umiješajte rezance. Na kraju jelo pospite sezamom i kikirikijem.

Pogledajte video recept:

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte