priprema

  1. Oljuštite jedan luk, nasjeckajte ga i pržite na 2 žlice ulja. Za to vrijeme očistite i narežite gljive pa ih dodajte u tavicu zajedno s nasjeckanim ružmarinom.
  2. Posolite i popaprite pa nastavite pirjati sljedećih 10 minuta. Dodajte jaje i nasjeckani zeleni dio dva mlada luka. Kad se jaje ispeče, maknite s vatre.
  3. Razrežite pileća prsa tako da dobijete što veće odreske. Istucite ih, posolite i popaprite. Raspodijelite pirjane gljive na odreske pa ih zamotajte i učvrstite čačkalicama ili kuhinjskim koncem.
  4. Uvaljajte rolice u brašno. Oljuštite drugi luk, nasjeckajte ga pa ga pržite na preostalom ulju u tavici. Dodajte rolice i pržite ih sa svih strana.
  5. Zatim zalijte temeljcem, pokrijte i pirjajte dok meso ne omekša. Po želji dodajte pire od rajčice i promiješajte. Skuhajte njoke u slanoj vodi.
  6. Ocijedite ih i popržite na maslinovom ulju zajedno s prepolovljenim mini rajčicama. Popaprite, pospite rikulom i maknite s vatre.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte