priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva, lim neka bude na najdonjoj poziciji. Ogulite te operite krumpir. Rastopite u tavi 2 žlice maslaca.
  2. U tome kratko popržite krumpir, stavite na vrući lim obložen papirom za pečenje te pecite u pećnici oko 40 minuta.
  3. Kuhajte mahune oko 5 minuta u slanoj vodi, oplahnite pa ocijedite. Oljuštite ljutiku te nakon 25 minuta pečenja stavite na lim. Sir narežite na prutiće.
  4. Začinite piletinu paprom, na to stavite prutić sira pa omotajte ploškama slanine. Kratko popržite meso na vrućem ulju sa svih strana.
  5. Potom stavite na lim te pecite još oko 15 minuta. Nakon 5 minuta dodajte mahune. Po tome raspodijelite preostali maslac.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte