priprema

  1. Meso operite, posušite, posolite i popaprite pa uvaljajte u brašno. U posudi pomiješajte jaje i sol.
  2. Pobrašnjeno meso uvaljajte u jaja, a zatim i u mješavinu krušnih mrvica i oraha. Malo pritisnite meso kako bi se orah zalijepio.
  3. Zagrijte pećnicu na 250 stupnjeva. Prebacite meso u lim obložen papirom za pečenje i pecite ga oko 25 minuta.
  4. Oljuštite i nasjeckajte luk. U tavi zagrijte ulje te pržite luk dok ne postane staklast. Maknite luk s vatre pa dodajte pasiranu rajčicu.
  5. Kratko pirjajte pa začinite s malo šećera, soli i papra. Sve dobro promiješajte.
  6. Na tanjure položite odreske, uz njih poslužite zelenu salatu i umak.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte