priprema

  1. Limunsku travu prepolovite po dužini pa je zgnječite drškom noža i stavite u vatrostalnu zdjelu sa sojinim umakom.
  2. Odreske oplahnite, posušite i položite na dno te posude i marinirajte u umaku oko 20 min. Za to vrijeme nekoliko ih puta okrenite.
  3. U tavi zagrijte žlicu ulja te popržite mladi luk koji ste narezali na kolutiće i onda dodajte propasirani češnjak.
  4. Ananas narežite na kockice i umiješajte ga u mladi luk zajedno s kečapom, solju, paprom, šećerom i octom.
  5. Smanjite vatru i ostavite da krčka 5-10 min. Maknite sa štednjaka i pustite da se malo ohladi.
  6. U grill tavi zagrijte ostatak ulja, meso izvadite iz marinade i dobro ga ocijedite pa ga pržite na zagrijanom ulju sa svake strane po 4-5 min.
  7. Poslužite ih s umakom od ananasa i tjesteninom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte