priprema

  1. Pecivo namočite. Povrće operite i očistite. Rajčice narežite na ploške, papriku na trake, a luk na kolute. Luk propirjajte na vrućem ulju.
  2. Papriku i rajčicu dodajte pa pirjajte 3 minute. Začinite. Pećnicu zagrijte na 200 stupnjeva. Češnjak oljuštite i nasjeckajte. Mozzarellu narežite na ploške.
  3. Pecivo zgnječite pa pomiješajte s mljevenim mesom, jajima, češnjakom, timijanom i origanom, a zatim začinite.
  4. Oblikujte meso u oblik valjka te stavite u namašćeni kalup. Vrh poravnajte te po sredini napravite udubljenje.
  5. Na to raspodijelite sir i povrće te pecite oko 40 minuta. Ukrasite po želji.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte