priprema

  1. Razmrvite fetu. Pomiješajte je s bundevom, graškom, lukom, češnjakom, metvicom, jajima i brašnom.
  2. Začinite solju, paprom i muškatnim oraščićem. Posušite meso, začinite te pržite na 1 žlici ulja 8 minuta.
  3. Potom pržite oko 3 minute sa svake strane na malo preostalog ulja 8 popečaka od smjese s bundevom (promjera 15 cm).
  4. Piletinu po želji nakapajte umakom od čilija, te poslužite sa popečcima i salatom.

savjet

Odličan prilog je tzatziki: ogulite ½ krastavca, otklonite koštice te narežite na kockice. Pomiješajte sa 2 žlice nasjeckanog peršina, 1 protisnutim češnjem češnjaka i 300 ml polumasnog jogurta. Začinite solju i paprom. 35 kcal po osobi

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte