priprema

  1. Sve povrće očistite, ogulite i operite. Poriluk narežite na kolutiće, kupus na rezance, a mrkvu na kockice.
  2. Kukuruz po potrebi oplahnite i ocijedite, a luk oljuštite i narežite na sitne kockice.
  3. Popirjajte ga na zagrijanom ulju, dodajte meso i pržite ga dok se ne počne razdvajati na grudice. Umiješajte temeljac, dodajte povrće i pirjajte 5 min.
  4. Potom dodajte kukuruz te posolite i popaprite. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.
  5. Tortilje premažite vrhnjem, po vrhnju rasporedite mješavinu mesa i povrća te preklopite rubove dužine oko 3 cm.
  6. Potom tortilje smotajte, ukoso prerežite na 2 komada te zatvorenim krajem prema dolje poslažite u namašćeni lim ili vatrostalni kalup.
  7. Pospite ih naribanim sirom i pecite 12 min.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte