PRIPREMA

  1. Namočite kruh. Krastavce ogulite naizmjence ostavljajući trake. Narežite ih na komade duge 5 cm pa svakom komadu izvadite sredinu. Luk nasitno nasjeckajte.
  2. Pomiješajte mljeveno meso, kruh, senf i jaje pa začinite po ukusu. Smjesom nadjenite krastavce pa ih ispržite na ulju.
  3. Češnjak nasitno nasjeckajte, a mrkvu narežite na kockice te i njih propirjajte. Ulijte temeljac i u njemu 20 minuta kuhajte povrće.
  4. Juhu potom ocijedite pa dodajte kiselo mlijeko. Metvicu operite, posušite i nasitno nasjeckajte i dodajte u juhu. Dobiveni umak začinite.
  5. Punjene krastavce poslužite s mrkvom te ukrasite metvicom, a uz to poslužite umak.

SAVJET

Punjene krastavce poslužite dok su još topli.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte