PRIPREMA

  1. Pureća prsa narežite na tanke odreske te na njih dodajte po jednu šnitu sušene vratine. U zagrijanu tavu dodajte puretinu tako da sušena vratina bude prema dolje.
  2. Odreske pecite samo s jedne strane i nakon toga ih stavite u posudu za pečenje tako da nepečena strana mesa bude okrenuta prema dolje.
  3. Preko odrezaka naribajte sir, prelijte sve s malo bijelog vina i stavite u pećnicu na 200 stupnjeva, 8 minuta. Dok se meso peče, napravite umak od češnjaka.
  4. Narezani češnjak stavite na masnoću od pečenja, prelijte s bijelim vinom, posolite, popaprite i nakon 2 minute kad se vino reduciralo dodajte maslac.
  5. Puretinu izvadite iz pećnice, stavite je na tanjur i prelijte umakom od češnjaka.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte