priprema

  1. Meso operite i skuhajte u slanoj vodi. Najbolje bi ga bilo kuhati na laganoj vatri, ispod točke vrenja.
  2. Skuhano meso zamotajte u prozirnu foliju i stavite sa strane. Kada se ohladi, narežite ga na ploške i poslažite na tanjur.
  3. Za umak pomiješajte tunjevinu s 3 žlice ulja, 4 inćuna, majonezu i ocat i pretvorite smjesu u kašu. Možete koristiti i štapni mikser. Posolite i popaprite, dodajte kajenskog papra i sok od limuna.
  4. Čili paprike očisite i narežite na komadiće. Rikulu operite i ostavite da se ocijedi. Meso prelijte umakom te pospite kaparima, čili papričicama, preostalim inćunima i rikulom. Poprskajte s nekoliko kapi ulja.
  5. Ako volite papreno, pospite po svemu još malo kajenskog papra. Poslužite uz baguette.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte