priprema

  1. Dobro izmiješajte med, šeri, ulje i koncentrat rajčica pa marinadu posolite
    i popaprite.
  2. Puretinu oplahnite, posušite kuhinjskim ubrusom pa je s obje strane premažite marinadom i ostavite u hladnjaku oko 30 min.
  3. Za guacamolu rajčice ogulite, razrežite na četvrtine, izvadite im sjemenke pa ih narežite na kockice.
  4. Avokada raspolovite i izvadite im koštice. Žlicom izgrabite meso avokada pa ga narežite na kockice i potom izmiksajte sa sokom od limuna.
  5. U to umiješajte rajčice i 2 žlice nasjeckanog korijandra te začinite po vlastitom ukusu solju i paprom.
  6. Odreske izvadite iz marinade, malo potupkajte ubrusom te ih pecite na lagano namašćenom roštilju oko 5 min. Za to vrijeme nekoliko ih puta okrenite.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte