priprema

  1. Operite pureća prsa, posušite, narežite na 12 dugačkih komada te nabodite na 12 dobro namočenih drvenih čačkalica (ili na metalne).
  2. Operite čili te zarežite po dužini. Otklonite koštice i peteljku pa nasjeckajte.
  3. Pomiješajte 1 žlicu ulja, sambal oelek i pola čilija pa u tome marinirajte trake mesa oko sat vremena u poklopljenoj posudi u hladnjaku.
  4. Za salatu najprije očistite pa naribajte mrkvu. Operite krastavac, prerežite, otklonite koštice pa narežite na ploške. Operite papriku, očistite te narežite na trake.
  5. Pomiješajte povrće s opranim klicama, octom, preostalim uljem, solju, paprom i korijandrom.
  6. Pržite ražnjiće 3-4 minute sa svake strane. Poslužite s povrtnom salatom te ukrasite korijandrom po želji. Uz ove ražnjiće odlično pristaje kus-kus ili riža.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte