priprema

  1. Meso operite i narežite ga na komade. Limetu operite, obrišite, dvije limete narežite na ploške i stavite po strani.
  2. Treću limetu ogulite, odvojite na kriške kojima ogulite kožicu, sačuvajte sok koji se protom odvoji. Operite naranče i od jedne naribajte jednu žličicu kore.
  3. Zatim sve naranče ogulite, odvojite kriške kojima ogulite kožicu, sačuvajte sok koji se potom odvoji. Pomiješajte sok od naranče i limete.
  4. Komade naranče i limete stavite u hladnjak. Pomiješajte đumbir, origano, zdrobljeni čili, naribanu koricu naranče, sol, papar te dodajte sok od naranče i limete.
  5. Dodajte ulje, sve tucite pjenjačom, pa u marinadu ubacite komade mesa. Dobro promiješajte.
  6. Komade mesa nižite na ražnjiće, izmjenjujući ih s ploškama limete i lovora. Ostavite ražnjiće u posudi da se dalje mariniraju.
  7. Ražnjiće pecite na roštilju. Povremeno ih premazujte marinadom.
  8. Nakon 8 minuta pečenja, na roštilju zagrijte tortilje, u njih stavite ražnjiće pa ih poslužite uz citruse i kiselo vrhnje.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte