priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Paprike prepolovite, odstranite koštice, operite i narežite na kocke. Češnjak oljuštite i narežite ga na tanke ploškice.
  2. Ružmarin operite i posušite. Umiješajte 2 žlice ulja, posolite, popaprite i stavite u vatrostalnu posudu. Pecite u pećnici oko 15 minuta.
  3. U međuvremenu luk oljuštite i narežite na osmine. Meso operite, posušite ubrusom i narežite na 1 cm debele medaljone.
  4. Nižite na ražnjiće naizmjence medaljone, luk i papriku te ploške pancete. Posolite i popaprite.
  5. Preostale 2 žlice ulja zagrijte u tavici pa pržite ražnjiće oko 3 minute sa svih strana. Pospite mljevenom paprikom, pokapajte kečapom i dodajte narezanu papriku.
  6. Pržite sljedećih 5 minuta, izvadite iz tavice i poslužite s baguette kruhom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte