priprema

  1. Gljive prelijte s 400 ml provrele vode pa ih 30 minuta ostavite da se namaču. Mahune očistite i narežite na jednake komade veličine zalogaja.
  2. Meso narežite na komadiće. Vodu u kojoj su se namakale gljive odlijte u veliki lonac. Dolijte temeljac i sojin umak.
  3. Umiješajte i tamari pastu i nasjeckanu ljutu papričicu bez sjemenki. Nakon što zavrije, uz miješanje dodajte meso.
  4. Veće gljive narežite na komadiće, dodajte narezan celer, mahune i mrkve pa sve kuhajte u temeljcu oko 12 minuta na laganoj vatri.
  5. Dodajte rezance, isključite vatru pa ih ostavite da se namaču oko 4 minute. Indijske oraščiće popržite na suhoj tavi te ih pospite po gotovom jelu.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte