priprema

  1. Smrvite zrna papra i korijandera. Meso posušite te otklonite masnoću i žilice. Potom meso posolite, uvaljajte u mješavinu zrna te ih pritisnite na meso.
  2. Pećnicu zagrijte na 140 stupnjeva. Meso pržite u posudi za pečenje na maslacu sa svih strana 8-10 minuta. Potom ga pecite 35 minuta u pećnici.
  3. Salatu operite i očistite, a potom listove narežite na trake. Papriku operite, prerežite i očistite. Tikvicu operite, očistite te oboje narežite na kockice.
  4. Vlasac operite, protresite te narežite na kolutiće. Dinju prerežite, očistite pa narežite na komade. Pomiješajte sok od naranče, ocat, senf, sol, šećer, papar i ulje.
  5. Potom to pomiješajte s tikvicom i paprikom. Dodajte dinju salati te promiješajte. Pospite vlascem. Meso narežite na ploške pa poslužite sa salatom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte