priprema

  1. Krem sir stucite s maslacem, svježim sirom, solju i paprom. Pola smjese stavite na stranu, a u ostatak ostatak smjese s krem sirom dodajte nasjeckani sir i peršin
  2. Po kuhinjskoj foliji rasporedite 7 ploški šunke tako da se djelomično preklapaju.
  3. U pola smjese s krem sirom umiješajte 3 žlice svijetle, mljevene želatine pa smjesu namažite preko složenih ploški šunke.
  4. Ostatak šunke složite preko namazane smjese pazeći da se i te ploške preklapaju.
  5. U ostatak smjese s krem sirom umiješajte krastavce, kisele paprike i mljevenu papriku, a nakon toga umiješajte i preostalu želatinu.
  6. Smjesu namažite na šunku pa uz pomoć kuhinjske folije smotajte roladu i zamotajte je u aluminijsku foliju. Ostavite 4 sata u hladnjaku.
  7. Uklonite aluminijsku i kuhinjsku foliju pa roladu narežite na ploške.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte