priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 80 stupnjeva. Dobro posušite meso pa posolite i popaprite. U velikoj tavi ugrijte 1 žlicu ulja te naglo popržite meso sa svih strana.
  2. Izvadite, premažite senfom te stavite u namašćeni zagrijani kalup za složenac. Pecite oko 2 sata u pećnici. Ostavite tavu po strani.
  3. Operite krumpir pa kuhajte oko 20 minuta u slanoj vodi. Ocijedite i ostavite da se malo ohladi.
  4. Ugrijte 2 žlice ulja u tavi s masnoćom od prženja te pržite krumpire 10-15 minuta. Posolite i popaprite. Operite mini rajčice.
  5. Operite mladi luk, očistite i narežite na komad veličine oko 6 cm. Oboje pržite na preostalom ulju u tavi.
  6. Izvadite rostbif iz pećnice, narežite ploške te poslužite s povrćem. Nakapajte masnoćom od pečenja.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte