priprema

  1. Skuhajte tjesteninu u slanoj vodi. Operite rajčice, raščetvorite ili narežite na osam komada. Kratko ih propirjajte na 1 žlici ulja, posolite, popaprite i začinite octom.
  2. Posušite meso te stucite između dvije folije. Prerežite pršut, stavite po ½ ploške i listića kadulje na svaki odrezak te učvrstite. Ugrijte u tavi preostalo maslinovo ulje.
  3. Pržite odreske sa svake strane po 2 minute, začinite solju i paprom, izvadite pa stavite na toplo.
  4. Umaku od prženja dodajte vino, marsalu i sok od limuna pa kuhajte oko 5 minuta. Umiješajte komadiće maslaca pa pomiješajte umak s tjesteninom.
  5. Poslužite s rajčicama i odrescima.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte