priprema

  1. Operite krumpir pa kuhajte 15 minuta u slanoj vodi. Ocijedite, ogulite, prerežite ili raščetvorite. Odmrznite lisnato tijesto. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva.
  2. Očistite svježe povrće. Narežite papriku na trake, brokulu razdijelite na cvjetiće, prerežite tikvicu po dužini pa narežite na ploške. Narežite hrenovke na ploške.
  3. Nasjeckajte luk i češnjak te propirjajte na ulju. Dodajte i kratko pržite povrće i hrenovke. Operite i ocijedite grah, a potom umiješajte s krumpirom.
  4. Raspodijelite po namašćenom kalupu za složenac. Izvaljajte tijesto, stavite u kalup, odrežite višak, pritisnite pa premažite žumancem.
  5. Ukrasite ostacima tijesta pa pecite oko 35 minuta.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte