priprema

  1. Operite krumpire pa ih kuhajte u slanoj vodi oko 20 minuta. Oljuštite i nasjeckajte luk, a potom staklasto propirjajte na margarinu.
  2. Dodajte kiseli kupus, borovice i lovorov list. Ulijte vino, zakuhajte i kuhajte poklopljeno 30 minuta. Začinite solju i paprom.
  3. Ogulite krumpir i dok je još vruć protisnite ga. Umiješajte margarin i mlijeko te začinite solju i muškatnim oraščićem.
  4. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Stavite kiseli kupus u kalup za složenac te malo više raspodijelite uz rub. Stavite na sredinu pire-krumpir.
  5. Narežite kobasicu na ploške te raspodijelite po pireu. Pecite u pećnici 25-30 minuta do zlatnožute boje te poslužite ukrašeno po želji.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte