PRIPREMA

  1. Mahune očistite i stavite kuhati u slanu vodu oko 10 minuta. Radič i matovilac očistite i oplahnite. Listove radiča istrgajte na manje komade.
  2. U zdjeli izmiješajte matovilac, radič i kuhane i ocijeđene mahune. Naranču ogulite, i nekoliko kriškica filetirajte.
  3. Izmiješajte sok od naranče, ocat i med pa marinadu posolite i popaprite. Janjeće filee oplahnite, posušite pa uvaljajte u sol i grubo mljeveni papar. Zagrijte ulje.
  4. Uz povremeno okretanje pržite meso ukupno 7-8 min. Izvadite ih, te ostavite da malo odstoje omotani aluminijskom folijom.
  5. Janjetinu narežite na ploške, poslažite po salati i na kraju zalijte marinadom te ukrasite filetima naranče i po želji, polovicama oraha.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte