priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 80 stupnjeva. Ugrijte kalup za pećnicu na limu. Posušite meso te odrežite masnoću. Pržite meso na 2 žlice ulja u tavi sa svih strana oko 10 minuta.
  2. Oljuštite i nasjeckajte češnjak. Operite limun, posušite i fino naribajte koru. Oboje fino zgnječite s ružmarinom, timijanom, šarenim paprom i korijandrom.
  3. Pomiješajte s maslinovim uljem pa začinite solju i paprom. Time premažite meso.
  4. Stavite meso u zagrijani kalup pa pecite 4 sata (nemojte otvarati pećnicu za vrijeme pečenja). Na kraju još jednom popržite.
  5. Odličan prilog je pire od krumpira i brokule, pržene trakice slanine te marmelada od luka.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte