priprema

  1. Luk oljuštite i narežite na tanke trakice. Paprike operite, raspolovite, izvadite im koštice i narežite ih na tanke trake.
  2. Odreske oplahnite, posušite ubrusom i premažite sa 2 žlice rajčice. Popaprite ih, na svaki stavite po komad pršuta, listić kadulje i tri raznobojne trakice paprike.
  3. Zamotajte ih i učvrstite čačkalicama. Zagrijte tekući maslac, popržite svitke sa svih strana pa ih izvadite iz tave.
  4. Na istoj masnoći onda popržite narezani luk, preostalu papriku i 2 žlice pirea od rajčice.
  5. Vratite svitke u tavu, sve zalijte pilećim temeljcem i ostavite da poklopljeno krčka otprilike 15 minuta. Poslužite s kuhanim širokim rezancima.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte