priprema

  1. Ugrijte ulje u dubokoj tavi. Popržite piletinu sa svih strana do zlatnožute boje. Stavite meso u posudu te stavite na stranu.
  2. Razrežite limunsku travu. Ogulite šparoge, odrežite im tvrde krajeve te ih narežite na prutiće.
  3. Stavite tavu na vatru. Dodajte luk, češnjak i limunsku travu te pržite oko 1 minutu. Umiješajte pastu pa pržite još 1 minutu.
  4. Dodajte meso, ulijte kokosovo mlijeko i temeljac, dodajte zeleni papar i listove limete te zakuhajte. Potom umiješajte narezane šparoge i kuhajte dok ne omekšaju.
  5. Začinite ribljim umakom. Poslužite curry ukrašen korijandrom i limetom.
  6. Kao prilog je odlična riža jasmin.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte