priprema

  1. Meso operite, posušite, premažite s 2 žlice ulja i stanjite između folija. Zatim ga posolite i popaprite. Ploške pršuta razrežite, mozzarellu ocijedite i narežite na prutiće.
  2. Češnjak oljuštite i nasjeckajte. Šunku, mozzarellu, češnjak, nasjeckano začinsko bilje i po 2 listića kadulje raspodijelite po odrescima.
  3. Namotajte ih i učvrstite čačkalicama. Maslac ugrijte s preostalim uljem i u tome pržite svitke sa svih strana, 8-10 minuta.
  4. Ako želite umak, izvadite meso iz tave, ulijte 40 ml bijelog vina, 100 ml temeljca i 50 ml vrhnja i zakuhajte.
  5. Poslužite uz salatu od rajčica, a kao prilog su odlični zeleni rezanci.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte