priprema

  1. Oprano meso posušite i narežite ga na kocke. Oljuštite ljutiku i češnjak te ih prepolovite. Mrkvu i celer ogulite i izrežite na sitne kockice.
  2. U loncu zagrijte ulje, na njemu popržite meso da se zarumeni, a zatim ga izvadite na stranu.
  3. Na masnoći od mesa propirjajte pripremljeno povrće, umiješajte koncentrat rajčice pa sve podlijte vinom.
  4. Kada dio vina ishlapi, dolijte juhu, začine i začinsko bilje te povrće posolite i popaprite.
  5. U lonac vratite meso, stavite poklopac i ostavite gulaš da vrije oko 1,5 sat.
  6. Otprilike 15 minuta prije kraja kuhanja u gulaš dodajte masline, koje po želji možete prepoloviti. Dotjerajte okus pa jelo poslužite uz kuhani krumpir.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte