priprema

  1. Oljuštite i nasjeckajte češanj češnjaka. U zdjelici pomiješajte majonezu i vrhnja. Začinite solju i paprom te stavite u hladnjak.
  2. Ogulite i fino naribajte đumbir. Oljuštite i nasjeckajte preostali češnjak. Očistite, operite i nasjeckajte čili. Operite limetu, posušite i naribajte koru.
  3. Meso operite, posušite te narežite na manje kockice. Stavite dvopek u vrećicu za zamrzavanje te fino smrvite valjkom za tijesto.
  4. Dobro zamijesite s đumbirom, češnjakom, korom limete, mesom, jajem, čilijem, solju i paprom. Meso pržite uz okretanje oko 8 minuta sa svih strana.
  5. Očistite salatu i krastavac. Natrgajte radič, a krastavac narežite na ploške.
  6. Ugrijte tortilje. Premažite s malo majoneze i vrhnja, raspodijelite po tome salatu, krastavce, meso i šalšu, a potom preklopite.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte