priprema

  1. Prerežite svaku plošku pršuta. Kratko operite odreske, dobro posušite kuhinjskim papirom te ih poslažite na radnu površinu jedan pokraj drugoga.
  2. Stavite na meso komad prozirne folije te stucite teškom tavom. Na svaki odrezak stavite po pola ploške pršuta i 2 listića kadulje.
  3. Preklopite odreske te učvrstite čačkalicama. Skuhajte tjesteninu u slanoj vodi prema uputama na pakiranju.
  4. Ugrijte ulje u tavi, pržite odreske oko 2 minute sa svake strane, popaprite i izvadite pa stavite u pećnicu zagrijanu na 80 stupnjeva.
  5. Pomiješajte 250 ml tople vode i masnoću od prženja. Dodajte koncentrat, pomiješajte i polako ugrijte. Kuhajte oko minute te stavite unutra odreske.
  6. Ocijedite tjesteninu. Poslužite odreske s umakom. Tjesteninu poslužite odvojeno. Odličan prilog je kuhana brokula.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte