priprema

  1. Oljuštite i nasitno nasjeckajte luk i češnjak. Propirjajte luk na 1 žlici ulja. Na tome popržite mljeveno meso. Dodajte češnjak, rajčice i koncentrat rajčica pa zakuhajte.
  2. Začinite solju, paprom, kimom, mljevenom paprikom i origanom. Kuhajte oko 15 minuta. Očistite papriku i čili. Narežite papriku na kockice, a čili na kolute.
  3. Operite mješavinu graha, dodajte u tavu zajedno s paprikom i čilijem te kuhajte još 10-ak minuta. Začinite.
  4. Ugrijte tortilje na preostalom ulju, oblikujte jednu u zdjelicu, opteretite drugom tortiljom te ostavite da se ohladi.
  5. Tako oblikujte četiri komada te ih nadjenite gotovom smjesom. Ukrasite po želji.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte