priprema

  1. Kapare sitno nasjeckajte, začinsko bilje operite. Otrgajte listiće i nasjeckajte ih. Vlasac nasjeckajte.
  2. Začinsko bilje, kapare, 80 ml ulja, ocat, sol, papar i senf stavite u posudu i dobro promiješajte.
  3. Luk oljuštite, narežite na sitno i istisnite kroz gnječilicu za češnjak u posudu s ostalim sastojcima. Marinadu začinite solju, paprom i octom.
  4. Do serviranja prekrijte plastičnom folijom i stavite u hladnjak.
  5. Filete lista operite, posušite kuhinjskim papirom, posolite, popaprite i uvaljajte u brašno. Pecite ribu u 2 tavice na vrućem ulju 2 do 4 minute sa svake strane.
  6. Kad poprime zlatnu koricu poslužite ih s umakom. Poslužite uz kuhani krumpir.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte