priprema

  1. Skuhajte krumpir u kori, ogulite ga i naribajte. Istisnite oljušteni češnjak i pomiješajte ga s majonezom.
  2. Očistite kosti iz fileta, narežite ih na male komadiće i stavite u posudu. Oljuštite luk, nasjeckajte ga i dodajte ribi.
  3. Dodajte nasjeckani peršin i naribani krumpir, parmezan i jaja. Posolite i popaprite. Dobro promiješajte smjesu i oblikujte burgere.
  4. Zagrijte ulje i pržite burgere 5 do 7 minuta sa svake strane. Izvadite ih na papirnati ubrus koji će upiti višak ulja.
  5. Kruh premažite majonezom s češnjakom, stavite list zelene salate i na tanke ploške narezanu rotkvicu. Na to položite burgere i pokrite ih ploškama rotkvice i peršinom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte