priprema

  1. Oplahnite, posušite i na 4 porcije raspodijelite lososove filete. Začinite ih morskom solju i paprom. Prelijte rajčice kipućom vodom, potom hladnom vodom, oljuštite ih, izvadite im sjemenke pa ih narežite na kockice.
  2. Operite 2 limete vrućom vodom. Iscijedite 1 ½ limetu, a ½ limete narežite na manje komade.
  3. Oplahnite, posušite i nasjeckajte 4 grančice bosiljka pa ih izmiješajte s rajčicama i usitnjenom limetom.
  4. Aluminijsku foliju premažite sa 2 žlice maslinova ulja, na nju stavite komade ribe koje potom pospite mješavinom limete i rajčica.
  5. Pokapajte ih limetinim sokom, foliju preklopite i sa strane zatvorite. Tako pripremljen losos pecite na vrućem roštilju 10 minuta.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte