priprema

  1. Filet narežite na komade pa ga ugrubo usitnite štapnim mikserom zajedno s đumbirom, curry pastom i sojinim umakom.
  2. Listiće korijandra natrgajte i nasjeckajte. Oko 2/3 korijandra dodajte smjesi s lososom i promiješajte.
  3. Namočenim dlanovima od smjese oblikujte manje popečke pa ih s obje strane premažite s malo ulja. Pržite ih u tavici sa svake strane po 4 minute.
  4. Krastavac i mrkvu ogulite i operite te ih nožićem za guljenje povrća narežite na tanke trake. Začinite salatu octom i s malo šećera te dodajte ostatak korijandra.
  5. Limun narežite na ploške. Popečke poslužite sa salatom ukrašenom ploškama limuna. Kao prilog poslužite običnu ili rižinu tjesteninu ili kuhani slani krumpir.

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte