priprema

  1. Bundevu prerežite na pola, očistite koštice te je narežite na odreske debljine 1,5 cm.
  2. Nauljite odreske, a zatim ih posolite, popaprite i pospite slatkom mljevenom paprikom. Promiješajte.
  3. Nauljite lim za pečenje, položite bundevu na lim te je pecite oko 45 minuta na 180 stupnjeva.
  4. Salatu očistite i natrgajte na komade veličine zalogaja. Rotkvicu očistite i narežite na tanje ploške.
  5. Rajčicu narežite na deblje ploške, krastavac ogulite i narežite na tanke ploške. Vlasac operite, posušite i nasjeckajte. Mozzarellu ocijedite i narežite na kocke.
  6. Sve pomiješajte u jednoj posudi. Ribu kratko operite u hladnoj vodi, posušite i pržite na 2 žlice vrućeg ulja po 4 minute sa svake strane. Začinite solju i paprom.
  7. Grah ocijedite. Od octa, senfa, soli i papra napravite dresing pa snažno umutite i ostatak ulja. Salatu i grah stavite na tanjure.
  8. Na svaki tanjur stavite po komad lososa te salatu pokapajte dresingom. Poslužite s pečenom bundevom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte