priprema

  1. Ogulite krumpir, narežite na kocke, kuhajte oko 15 minuta u slanoj vodi pa ocijedite. Narežite ljutiku na kockice.
  2. Operite ribu, posušite, narežite na kockice, posolite, popaprite i nakapajte sokom od limuna.
  3. Pirjajte ljutiku na 45 g maslaca. Na tome napravite zapršku od brašna. Ulijte ocat, vrhnje i temeljac te miješajući pirjajte 5 minuta. Umiješajte kopar.
  4. Zagrijte pećnicu na 200 stupnjeva. Stavite ribu, kozice i grašak u 4 mala kalupa za složenac. Prelijte umakom.
  5. Zgnječite krumpir te umiješajte preostali maslac, vruće mlijeko i sir. Raspodijelite po ribi te pecite oko 25 minuta.

 

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte