priprema

  1. Pećnicu zagrijte na 200 stupnjeva. Lim nauljite i pospite solju i paprom. Krumpir operite, po dužini raspolovite, poslažite na lim i pecite 30 min.
  2. Celer očistite i narežite na ploške. Ljutiku i češnjak oljuštite, nasjeckajte i propirjajte na ulju da postanu staklasti.
  3. Miješajte špinat na luku, ocijedite ga te začinite solju, paprom i muškatnim oraščićem.
  4. Filete oplahnite, posušite, nakapajte sokom od limuna te posolite i popaprite. Na zagrijanome maslacu pržite filete sa svake strane po 4 min.
  5. Pržite s ribom i usitnjeni celer 3 min. Umiješajte rakiju i vrhnje, a po potrebi još začinite solju i eventualno paprom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte