priprema

  1. Ribu stavite u mali lonac i prelijte vodom. Stavite na vatru i pustite da zakipi pa smanjite vatru i kuhajte 20-ak minuta.
  2. Ribu ostavite da se ohladi u vodi, a zatim je očistite od kože i kostiju. Usitnite je u blenderu ili električnoj sjeckalici.
  3. Dodajte limunov sok te, ulijevajući u tankom mlazu, rastopljeni maslac. Miksajte dok ne dobijete glatku smjesu.
  4. Vrhnje stucite mikserom te ga umiješajte zajedno s umakom Worcestershire i paprom.
  5. Stavite u posudu, poklopite i ostavite nekoliko sati, a najbolje preko noći, u hladnjaku da se okusi prožmu.
  6. Prije posluživanja ostavite na sobnoj temperaturi 30 minuta. Poslužite s hrskavim kruhom ili toastom.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte