Ovoga tjedna na redu nam je riblja delikatesa, gdje je chef Andrej Barbieri spojio naizgled nespojive sastojke koji su rezultirali pravom gastronomskom fantazijom. Kako kombinirati ribu, grožđice, pinjole i začinsko bilje za vaš ultimativni užitak pogledajte u video receptu...

priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 190 stupnjeva. U kuhinjskom blenderu pomiješajte krušne mrvice, peršin i češnjak, limunovu koricu i čili.
  2. Premjestite u zdjelu te umiješajte pinjole i grožđice. Ribu poslažite u posudu za pečenje, pospite mješavinom s krušnim mrvicama, posolite, polijte maslinovim uljem i pecite pokriveno 10-ak minuta, a zatim još 10-ak minuta otkriveno.
  3. Poslužite uz salatu od maldog špinata pomiješanu s dressingom (pomiješajte mladi luk, maslinovo ulje i balzamični ocat).

Pogledajte video recept:

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte