priprema

  1. Ukiseljeno povrće nasjeckajte na sitno. Pomiješajte ga s majonezom, senfom i sirom, te začinite. Operite i posušite salatu. Zagrijte pećnicu na 80 stupnjeva.
  2. Filete ribe narežite na kockice pa ih sameljite. Dodajte krušne mrvice i jaje. Kapare i kopar nasjeckajte i dodajte u smjesu. Sve dobro umijesite.
  3. Navlaženim rukama oblikujte 8 malih popečaka pa ih popržite na ulju, sa svake strane 4 do 6 minuta dok ne poprime zlatnožutu boju.
  4. Peciva prerežite i zagrijte u pećnici. Donji komad peciva namažite umakom s ukiseljenim povrćem, položite na njega list salate te popečak.
  5. Gornji dio peciva namažite kečapom pa poklopite popečke.

Preporučujemo

Podijeli recept s nama

Pošalji
Prikaži sve recepte